De huizen van beroemdheden – van zeer bescheiden tot extravagant duur

83853
- Advertisement -

De volgende lijst bevat artiesten en entertainers die weinig of geen introductie nodig hebben, want de meesten van hen zijn al minstens een halve eeuw beroemd. Hun roem en fortuin zullen voor altijd in de geschiedenis van onze moderne cultuur worden gegrift.

Veel van deze beroemdheden hebben weelderige landgoederen, vakantiehuizen en herenhuizen die bijna net zo beroemd zijn als de sterren zelf. Dus doe met ons mee, terwijl we enkele van hun huizen en plaatsen waar ze ooit woonden, laten zien.

Linda de Mol – € 7 Miljoen

Linda de Mol en haar partner, componist/musicus Jeroen Rietbergen, wonen al jaren in het smaakvol gerestaureerde landhuis Oud Crailoo, gelegen tussen Huizen en Bussum. Het huis is omgeven door een groot park en heeft een beschut gelegen zwembad. Onbekend is hoeveel het stulpje van Linda precies waard is, aangezien ze inmiddels ook de grond van de buren erbij heeft gekocht, maar het wordt geschat op zo’n $7 miljoen.
In Amsterdam kocht Linda eerst een pand voor haar zoon Julian voor € 950.000 en een paar jaar later ook voor dochter Noa een appartement voor € 875.000.

- Advertisement -